Renkli Sıcak Hava Balonlu Çocuk Dönencesi





Çocuk odaları için yapılan; bu yatak başına, pencere önüne konulan birbirinden sevimli dönencelere bayılıyorum. Bu rengarenk sıcak hava balonlarını sevmeyen yoktur. Hadi o zaman boş bir vaktinizi ayırında siz de yapın bu dönencelerden :)



Yukarıdaki kalıpları kullanarak renkli fon kartonlarından her renk için bulut ve yağmur damlalarından iki adet (ön ve arka parçalar ), balondan ise  6 adet şekil kesip ortadan ikiye katlayarak üç boyutlu bir şekil ortaya çıkmasını sağlayacağız..

Bulut ve yağmur damlaları için bir birinin simetriği iki kağıt ortasına ipinizi koyup sonra iki kağıdı birbirine yapıştırın.



Sıcak hava balonu gibi 3 boyutlu şekilleri ise ikiye kıvırdığınız her 6 parça şeklin birinin sağ yanını diğerinin sol tarafına yapıştırın. Kalan şekilleri biribirine yapıştırmaya devam ederek en son kalan kısmı yapıştırmadan ipi ortalarına ekleyip en son kapama işlemini yapın.


 Hazırladığınız ipli şekilleri yuvarlak bir kasnak ya da uygun başka bir tahtaya dengede kalacak şekilde iple bağlayın. Sonrada ev de dilediğiniz yere asın. Sevgiler saygılar benden. :)




https://www.facebook.com/printmagicparty/
Takip:https://www.instagram.com/printmagicparty/
printmagicparty@gmail.com

Kaynak:https://www.happinessishomemade.net/up-up-away/
                           

Yorumlar

Popüler Yayınlar