Kendi Bardağınızı Tasarlayın


www.designedbydawnnicole.com  sitesinde bu el yapımı sevimli bardakları görünce üstelik te yapımının çok kolay olduğunu okuyunca yayınlamak için can attım doğrusu bu basit değerlendirmeyi. Kim öyle düz ruhsuz bardaklardan içmek ister ki bu rengarenk bardaklar varken değil mi?


Proje için iki ya da ne kadar isterseniz o kadar düz şeffaf bardak İstediğiniz renklerde cam boyası ya da multi yüzeyel her hangi bir boya türü, biraz alkol ve boya fırçası olarak kullanacağınız alet edevat gerekli.

İlk olarak cam bardağın dış yüzünü bir pamuğa döktüğünüz alkol ile silin ve bir kaç dakika kurumaya bırakın. Daha sonra fırça olarak kullanacağınız materyaller ile değişik ebatlarda noktalarla süsleyelim bardakları. 

Noktalar kuruduğunda  mercan resifi görüntüsü için metalik altın rengi harika olur. Noktalar arasına doğal dalgalar halinde çizin. Burada önemli olan içme yani dudak mesafesinden uzak olsun yaptığınız desenler.


Daha sonra boyanızdaki talimatlara uyarak ne kadar beklenmesi gerekiyorsa o kadar zaman sonra bardaklarınızı kullanmaya başlayabilirsiniz. Elde yıkamayı tercih edin bulaşık makinesi desenler için yıpratıcı olabilir.




   Daha nice böyle değişik desenlerde bardaklar yaratıp hatta içlerine mumlar koyarak arkadaşlarınıza hediye edebilirsiniz.
     
   Mutlu günler hepinize....





Kaynak:https://www.iheartnaptime.net/diy-coral-reef-confetti-glasses/
https://bydawnnicole.com/2014/08/diy-hand-painted-coral-reef-confetti-glasses.html
https://www.facebook.com/printmagicparty/
printmagicparty@gmail.com

Takip:https://www.instagram.com/ebrusn/

Yorumlar

Popüler Yayınlar