Bez Oyuncak Canavar Gogo




Herkese merhabalar;

Çok uzun zamandan beri aklımda olan ama hayata geçirmeye fırsat bulamadığım bez oyuncak yapma fikrimi geçtiğimiz temmuz nihayet gerçekleştirdim. Daha önce hiç yapmadığım için kolay bir proje yapmalıydım. Bu yüzden bu sevimli canavarı yapmaya başladım.


Tabiki bir kumaş gerekliydi. O kumaş oğullarımın eski eşofman altı oldu.:)



Kendimce A4 kağıdını kullanarak böyle bir canavar kalıbı hazırladım. Kumaşın üstüne arkalı önlü olmak üzere toplu iğnele ile sabitleyerek 2 adet yüz kestim.



Dedim ya acemilik sonra bu kestiğim parçaların üstünde dikim yerlerini anlayabilmek için kalemle geçtim. İnanın yaptıkça daha kolay yöntemler buluyorsunuz. Şimdi baktıkça çok gülüyorum bu fotolara.


Gerekli yerlerden kesip dikip içini boncuk elyaf ile doldurdum. Kendime göre ağız burun yaptım. Çocuklar çok sevdi. Başka arkadaşlarımda onlara yapmamı istediler. Neden olmasın ki. İnsanın kendi el emeğinin geçtiği üstelik başka kimse de olmayan özgün bir şeye sahip olması ne kadar güzel ve özel bana göre. Size daha sonra yaptığım tüm bez oyuncakları yakında yeni postlar altında yayınlayacağım. Herkese güzel günler dilerim.



   https://www.instagram.com/printmagicparty/
https://www.instagram.com/ebrusn/
https://www.facebook.com/printmagicparty/
printmagicparty@gmail.com

Yorumlar

  1. Tatlı mı tatlı bir canavar olmuş:)) Kumaş yerine eşofman kullanmanız da ayrıca güzel olmuş, emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar