Beş yaşındaki Tatlı Dylan'ın Odasının Yenileme Serüveni-1


Merhabalar herkese;

Post başlığından da anlaşılacağı üzere size çok beğendiğim küçük tatlı bir kız olan Dylan'ın odasının yenilenme serüvenini bölümler halinde anlatacağım.

Hamilelik dönemi ilerledikçe bebeğin ihtiyaçları, kıyafetleri, o bu derken belki de bize en güzel görsel ziyafeti yaşatacak olan bebek odası hazırlama sonrada bebeklikten çocuk odasına, ordan da genç odasına dönüştürme dönemleri yıllar birbirini kovaladıkça gelir geçer. Benim bu yüzden her zaman savunduğum gibi mobilyalara dünya kadar paralar ödeyip her 3-4 sene sonra atıp yenileyeceğiniz yeni mobilyalar almaktansa oda içine kendi dokunuşlarınızla katacağınız orijinal mi orijinal sizden başkasının evinde olmayan bir şeyler hazırlamanız :)

İşte sevgili Dylan'ın odası da aynen benim kastettiğim bu güzel odalardan. Bu günlük sizi merakta bırakmak için sadece odanın ilk hallerinin fotolarını koyacağım. Bakalım sonra ne hali gelmiş ?

 
Bakın bu içler acısı haldeki oda ev sahibi evi aldığında bu haldeymiş. Ne berbat değil mi?
 
Daha sonra vintage etkisi yaratmak için bu hale getirmiş.
 
 
Odanın bu halin den de sıkılan ev sahibimiz bu sefer tüm duvarları beyaza boyamış. Aşağıdaki resimdeki hali oldukça hoşuna gitmiş. Fakat yine de bir şeylerin eksik olduğunu düşünüyormuş. Çünkü bu odanın kızı Dylan'ı yansıtmadığını biliyormuş.
 
 
Bu yüzden kızının istediği ve seçtiği renklerde  bir oda tasarlamaya koyulmuş. İşte size biraz ipucu. Renk paletimiz aşağıda. Ne güzel renkler değil mi?
 


Hadi bakalım az biraz merak edin. Herkese iyi geceler görüşmek üzere....
 
 
 

Yorumlar

Popüler Yayınlar