TOYZERIA 2012

Merhaba sevgili anneler;

Türkiye’de oyuncak sektörünün ilk ve tek fuarı olan “Toyzeria Oyuncak, Lisans, Oyun ve Oyun Ekipmanları Fuarı” 04-07 Ekim tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi 9. Ve 10. Salonlarında 5. kez açılıyor.

Birinci kuralı “Güvenli Oyuncak” olan fuar, oyuncak, lisans, oyun ve oyun ekipmanları sektörünün üreticileri ve ithalatçıları ile, toptan ve perakende oyuncak satıcıları, kırtasiyeler, büyük mağazalar, alışveriş merkezleri, hipermarketler, süpermarketler, ana okulları, oteller, promosyon ve reklam firmaları, rehabilitasyon merkezleri, tatil köyleri, oteller, sosyal tesisler ve eğlence merkezleri yetkililerini buluşturuyor.

Oyuncak sektörünün üretim faaliyetlerini desteklemeyi, ulusal ve uluslararası pazarlar sunmayı, dünyadaki yeni bilimsel ve teknolojik gelişmelerden haberdar etmeyi amaçlayan, Toyzeria Oyuncak Fuarı, 30 milyon çocuk nüfusuna sahip Türkiye’de, çocuk başına satın alınan güvenilir oyuncak oranının yükseltilmesine de önemli katkıda bulunuyor.
 
 
Pepee.de Düşyeri-Pepee standında ziyaretçilerle buluşacakmış. Daha öne Trump Towersda gitmiştik Pepee'ye pek beğenmeyip çıkıp başka aktivitelere katılmıştık.Umarım buda öyle olmaz...
 
Biz gitmeyi düşünüyoruz ama ayrılırken çocukları ordan nasıl koparırız bilmem yerlerdemi sürükleriz artık gerisini bilmem.
 

Yorumlar

Popüler Yayınlar